به گزارش روابط عمومي جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي، در اين جلسه صاحبان ايده، طرحهاي خود را با الگوي تعيين شده توسط دبيرخانه جشنواره به مدت 3 دقيقه ارائه كرده و سپس در مدت 3 دقيقه به سوالات داوران پاسخ دادند.
همچنين با توجه به حضور سرمايهگذاران متعدد و متنوع در اين جشنواره و ضرورت آمادگي شركتها و صاحبان ايده جهت حضور در اين مذاكرات، دبيرخانه جشنواره نشست آموزشي با موضوع بررسي انواع مدلهاي تعامل و مشاركت براي توسعه كسب و كار و آموزش مهارتهاي مذاكره با سرمايهگذاران را با همكاري شركت سرمايهگذاري سيمرغ و باشگاه ملي حل مساله برگزار كرد.
سيزدهمين جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي با هدف ترويج و توسعه فنآفريني، خلاقيت و نوآوري، معرفي فنآفرينان به عنوان موتور حركت و توسعه اقتصاد دانشبنيان و ايجاد فضاي تعامل در ميان فعالان عرصههاي مختلف فنآفريني 7 و 8 ارديبهشتماه 1396 برگزار خواهد شد.
تعداد بازدید : ۶۴۴ تاریخ: 1395/12/04
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
بدقولی کارفرمایان بزرگ در ایفای تعهدات، عامل مشکل دانشبنیانها در تامین مالی
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر لزوم پایش اجرای درست قوانین مترقی به ویژه در حوزه اقتص…